WORLDEF’in Türkiye İş Bankası ana iÅŸ ortaklığı ile düzenlediÄŸi Bölgesel E-İhracat Konferansları Bursa’da devam ediyor!
Pandemi kısıtlamaları sonrası fiziksel ortamda gerçekleÅŸtirilen ilk e-ihracat konferansı olan Bursa E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı 2021, Bursa ve Güney Marmara iÅŸ çevrelerini e-ihracat farkındalığı için buluÅŸturuyor!
Sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen firmaların dijital ortamda daha aktif olması için e-ihracat farkındalığı oluÅŸturmayı hedefleyen konferans 18 Kasım 2021 PerÅŸembe günü Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleÅŸecek.
BİSİAD BaÅŸkanımız Sn. İdris DOÄžRUL’un konuÅŸmacı olarak katılacağı konferansta, E-Ticaret ve E-İhracat alanında Devlet TeÅŸvikleri, Dijital Pazarlama, Dijital DönüÅŸüm, Lojistik gibi önemli konu baÅŸlıkları ele alınacak, ekosistemin profesyonelleri çeÅŸitli sunumlar yapacak, e-ihracat tecrübelerini paylaÅŸacak.
Ayrıca, sınır ötesi e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler hakkında bilgiler saÄŸlanacak.
Bursa E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nda BuluÅŸalım!
Ücretsiz Kayıt Linki : https://worldef.net/bursa-e-ticaret-ve-e-ihracat…/